Jdi na obsah Jdi na menu

Dovolené v zahraničí

Chorvatsko 2012

Na konci června jsme vyrazili autobusem s tetou Lídou a Maruškou do chorvacka. A tam jsem vyhrál můj první diplom v tancování (Disco). Hotel Valdaliso byl hezký a čistý moře bylo krásně čisté a plavaly v něm meduzy. Byli jsme lodí na výletě Rovinji Rovinj je moc hezké město. Dovolenou jsem si užil.

Dovolená Chorvatsko 2012

Dovolená Chorvatsko 2012

 

Chorvatsko 2013

V srpnu jsme vyrazily autem do Chorvacka. Ubytování jsme byli v hotelu Zorna měli jsme zaplacený all-inclusive tak že jsme jenom jedl  zmrzliny, pil batmany a válel se u moře. Když už jsem se nudil půjčily jsme si kola a jely jsme se podívat do poreče je to moc hezké město.taky jsme si půjčily šlapadlo a v půlce moře máma dostala mořskou nemoc ale mě se to moc líbilo. Dále jsme byly v ponorce gde mamka dostala také mořskou nemoc. A jeden pán si splet kormorány s tučňáky všichni se mu smály. Dále jsme vyrazily na výlet do Rovinje a Puly. Dovolená  se mi moc lýbila.

Dovolená Chorvatsko 2013

dscf0327.jpg

dscf0504.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Egypt 2014

Na konci června jsme vyrazili do Egytpa. Letěl jsem po druhé letadlem po prvé si to moc nepamatuji. Nástup byl 1:00 hod. Strašně sem se tam těšil hned jak sem nastoupil do letadla mi bylo špatně. Každých 10 min. sem chodil na záchod. Cestou tam jsem nejedl a na zpátek jsem jedl. Přistáli jsme  v Hurghadě odtud jsme jeli transférem ne hotel jmenem Desert rose byl pěti hvězdičkový. Našel jsem si tam kámoše tři  egypťany jeden se jmenoval Mohamed a dva už si nepamatuji. Mohamed mi nakrelil obrázek České republiky uměl totiž česky. Byl jsem na výletě za beduíny kde jsem jezdil na velbloudech a fotil  se s místní beduínkou. Pak jsem jel také na výlet do Hurghády bylo to zajímavé město všude tam běhaly po silnici velbloudi a všechna auta troubila.koupily jsme si tam různé maličkosti já jsem si tam koupil triko, postavičku velblouda. Dovolená byla jako vždy hezká. laugh

Dovolená Egypt 2014

Dovolená Egypt 2014

Dovolená Egypt 2014

Dovolená Egypt 2014

 

Do komentářů pod článkem prosím napište vaše typy na hezkou dovolenou:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ovce - francie

26. 4. 2016 21:22

Byl jsem v Paříži.Byla moc krásná jel jsem tam autem.Byl jsem tam na ajfelovi věži.Pak jsem se fotil u Francouzké vlajky. PAŘÍŽ BYLA MOC KRÁSNÁ : - )

MATYHOWEB - Re: francie

26. 4. 2016 21:24

Moc děkuji za přízpěvek. www.maty.estranky.cz :- ) : - )

matyhoWeb - dík

21. 7. 2015 11:19

Moc děkuji za příspěvek.Ostrov krk je určitě hezký.Děkuji maty.estranky.cz

jakub - dovolenná

20. 7. 2015 16:03

chorvatsko ostrav krk (otok krk) v punatu
moc se mi tam libilo doporucuju

bambula - dovolené

19. 7. 2015 10:47

Ahoj já jsem byla na dovolené v Tunisku. Hamammet je vcelku hezké město. Letí se tam 2,5 hodiny,takže ideální. Byla jsem v hotelu Houda golf- beache club hotel opravdu hezké,ale veliký. Jídlo super a pláž nádherná. Mohu jen doporučit. Určitě bych se zajela podívat do Chorvatska tam jsem ještě nebyla. ZDRAVÍM

matyhoWeb - Re: dovolené

19. 7. 2015 10:49

Moc děkuji za příspěvek.V Tunisku jsem ještě nebyl moc děkuji bambulo.